Бритни Спиърс ще издаде мемоарите си тази есен 12 юли, 2023

Бритни Спиърс ще издаде мемоарите си тази есен. Книгата е озаглавена „Жената в мен“ и ще бъде пусната на пазара на 24 октомври, съобщи People.

„Убедителните показания на Бритни в открит съд разтърсиха света, промениха законите и показаха нейната вдъхновяваща сила и смелост“, каза Дженифър Бергстрьом, старши вицепрезидент и издател на Gallery Books. „Не се съмнявам, че нейните мемоари ще имат подобно въздействие – и ще бъде издателското събитие на годината. Не можем да бъдем по-горди да й помогнем най-накрая да сподели своята история.“

„Жената в мен“ вече е достъпна за предварителна поръчка на BritneyBook.com и уебсайтът също така показва предната корица на книгата, която изобразява младата Бритни в черно и бяло. „През юни 2021 г. целият свят слушаше как Бритни Спиърс говори в открито съдебно заседание. Въздействието на споделянето на нейния глас – нейната истина – беше неоспоримо и промени курса на нейния живот и живота на безброй други“, пише в уебсайта.

През май беше съобщено, че книгата е била задържана поради други звезди от A-List, които са били загрижени за нейното съдържание толкова много, че според съобщенията техните адвокати са предприели мерки. „Бритни е брутално честна в книгата“, каза източник пред The Sun. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини