Tiësto направи ремикс на Barbie Girl 27 юни, 2023

Известната датска денс поп група AQUA и диджеят Tiësto се обединиха, за да представят първия в историята ремикс на емблематичния хит на AQUA - "Barbie Girl". Новата версия на трака излиза в чест на новата ера на Барби и е вдъхновена от дъщерята на Tiësto. "Barbie Girl" достига #7 в Billboard Hot 100 през 1997 г., събрала е над 9 милиарда стрийма по целия свят и 1 милиард гледания на официалния клип в YouTube. Напоследък вниманието към парчето нарасна поради неговата 25-годишнина и излизането на трейлъра на предстоящия филм за Барби. Ремиксът на Tiësto несъмнено ще накара слушателите да се влюбят в песента отново и отново.

"В много отношения нашият музикален път и този на Tiësto си приличат. От известно време сме в музиката и трябва да се ориентираме в постоянно развиващата се индустрия. Когато Tiësto се свърза с мен, се почувствах удостоена с честта, че иска да работи с нас. В същото време си помислих: "Разбира се, че иска. Ние сме идеалното съчетание!". Вече мога да кажа със сигурност, че съм била 100% правa," каза Lene.

"'Barbie Girl” е една от най-любимите поп песни на всички. Дъщеря ми абсолютно я обожава, което вдъхнови ремикса и го направи още по-специален. Нямам търпение да видя как всички ще полудеят на дансинга на това парче, " добави музикалният продуцент Tiësto.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини