Tiësto и Tate McRae обединиха сили в “10:35” 05 ноември, 2022

Tiësto и Tate McRae обединиха сили в сингъла “10:35”, който ще бъде включен в новия албум на нидерландски диджей, “Drive”. Парчето идва почти на финала на една изключително успешна година за носителя на “Грами”, който отпразнува завръщането на музикалния фестивал Tomorrowland с три мащабни сета, както и с хита с Charli XCX “Hot In It”.

Видеото към “10:35” е заснето в нов луксозен курорт в Дубай. Когато за първи път се запознава с архитектурните планове, Tiësto се съсредоточава върху двойствеността на дневното изживяване, изпълнено с лукс и на нощния дух, наситен с вълнение и безкрайни възможности. Това съпоставяне подхранва идеята за времето, в което денят се превръща в нощ и преживяването се променя – след „10:35“ часа. McRae, която е прекарала част от детството си в Близкия изток, се оказва перфектният партньор –  вокалите ѝ осигуряват идеалното допълнение към проекта.

“Drive” ще бъде пуснат на 24 февруари 2023 г. заедно с визуализации, вдъхновени от състезанията на Формула 1. Албумът включва издадените по-рано „Don’t Be Shy“, „The Motto“, „The Business“ и „Hot in It“, които са събрали над 3,5 милиарда стриймвания.

По-рано Tiësto разкри, че изпробва ново звучене и различни стилове за следващия си албум, с повече хаус и повече груув, както самият той се изразява.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини