Doja Cat акцентира върху онлайн омразата в новия сингъл „Attention“ 19 юни, 2023

Онлайн присъствието на Doja Cat беше тема на разговор през последната година. С първия си сингъл от предстоящия й нов албум, рапърката най-накрая споделя своята гледна точка чрез среда, която позволява място за нюанси.

В новия си сингъл „Attention“, който излезе рано сутринта в петък (16 юни), Doja Cat се обръща към всичко – от своите тролове в Twitter до обществената реакция на това, че е обръснала главата си.

Когато Doja обръсна главата си през август 2022 г., много фенове го приеха като знак, че се бори и го направила като вик за помощ.

„Просто е смешно. Така се чувствам освободена. Майка ми ми каза, че не съм добре, но аз съм си ОК“, каза рапърката на живо в Instagram по това време. „Ако наистина ме обичате и наистина сте загрижени за мен, искам да знаете, че това не е вик за помощ или какъвто и да е проблем. Това съм просто аз.“

Предстоящият албум на Doja все още не е получил заглавие или дата на издаване. Въпреки това, тя изтри всичките си туитове след пускането на „Attention“, така че се пригответе за някои актуализации!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини