Разделените Daft Punk пускат нова песен 10 май, 2023

Daft Punk ще представят неиздавана досега песен в Париж тази седмица. Парчето, наречено Infinity Repeating, ще има премиера в центъра Помпиду в четвъртък и включва Джулиан Казабланкас от The Strokes.

Infinity Repeating е част от предстоящото преиздаване на Random Access Memories по случай 10-ата годишнина на електронното дуо. Според уебсайта на центъра Помпиду, песента ще бъде възпроизведена с "огромна прецизност" от звукова система, съставена от 30 високоговорителя. Центърът също така ще бъде домакин на трака като „кинематографично и колективно изживяване“, пуснато на гигантския екран на 350-местния форум.

Смята се, че Помпиду е бил избран от френското дуо за премиера на песента поради споделената история на Тома Бангалтер и Ги-Мануел дьо Омем-Кристо. Те са били на първото си рейв-парти именно там през 1992 г.

Daft Punk обявиха раздялата си през февруари 2021 г. с осемминутен визуален филм, озаглавен Епилог, който включваше сцена от техния филм Electroma от 2006 г. Миналата година те преиздадоха своя дебютен албум Homework, първоначално издаден през 1997 г. Преиздаденият Random Access Memories ще бъде пуснат в петък.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини