Шанън Дохърти се развежда след 11 години брак 22 април, 2023

След 11 години брак Шанън Дохърти е подала молба за развод с Кърт Исуариенко. Актрисата е входирала документите в петък в Лос Анджелис. В тях се посочва, че двамата са разделени още от януари. Те се венчаха през октомври 2011 г. и нямат общи деца.

Представител на Шанън каза пред TMZ: "Разводът е последното нещо, което Шанън е искала. За съжаление, тя почувства, че не ѝ остава друга възможност".

Източници, близки до отчуждената двойка, разказват, че Шанън "не е добре" здравословно, а разводът е много тежък, което прави нещата още по-трудни за нея.

Дохърти беше диагностицирана с рак на гърдата през 2015 г. и се подложи на няколко курса химиотерапия и лечение. Тя навлезе в ремисия година по-късно, но през 2020 г. обяви, че болестта се е завърнала и борбата продължава. 

Часове преди да се появи информацията за развода актрисата публикува кратко съобщение в Инстаграм: "Единствените хора, които заслужават да бъдат в живота ти, са онези, които се отнасят към теб с любов, доброта и уважение". 

Кърт е третият съпруг на Шанън. Преди това тя е била омъжена за Ашли Хамилтън от 1993 до 1994 г. и за Рик Саломон от 2002 до 2003 г.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини