Документален сериал за Ed Sheeran излиза по Disney+ 21 март, 2023

Документален сериал, посветен на живота на Ed Sheeran, ще излезе по Disney+ на 3 май. "Ed Sheeran: The Sum of It All" ще отрази професионалния и личния живот на звездата, както и вдъхновението зад музиката му. 

Disney направиха изявление в понеделник, в което описаха четирите епизода на сериала като "приключението на едно необикновено момче със заекване, което се превърна в една от най-големите световни суперзвезди и как се родиха най-големите му хитове."

Сериалът ще включва съдържание от личния архив на Sheeran, интервюта с любимите му хора и негови изпълнения. Всички четири епизода са продуцирани от Fulwell 73 Productions и ще бъдат налични на 3 май. Заглавията на епизодите са: “Love,” “Loss,” “Focus” и “Balance”.

"Винаги съм пазил личния си живот за себе си: единственият документален филм, който съм правил е бил фокусиран върху писането на песни", споделя Sheeran в прессъобщение. "Disney се свързаха с мен за да направим този документален филм и усещам, че моментът е точен. Надявам се хората да го харесат."

Новият сингъл на Sheeran, озаглавен "Eyes Closed" се очаква да излезе този петък (24 март), а новия му албум ще е наличен на 5 май. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини