Подробности за връзката на Аврил Лавин и Tyga от "близък източник" 09 март, 2023

Много хора са шокирани от новината за романтичната връзка между Аврил Лавин и Tyga, но се оказва, че и те също! В нов репортаж от Us Weekly, източник даде известна представа за динамиката на двойката, водеща до тяхната връзка.

„Аврил и Tyga никога не са си представяли, че ще се случи романс и това беше напълно неочаквано“, разкри източникът, добавяйки: „Те нямат представа накъде отиват нещата, но се наслаждават да прекарват времето си заедно. Има страхотна химия.”

По-рано тази седмица Аврил и Tyga потвърдиха романса си след седмици на спекулации с целувка пред камерите на събитие на Седмицата на модата в Париж. Двамата бяха забелязани няколко пъти в Лос Анджелис и Париж точно когато се появи новината, че Аврил и нейният годеник Mod Sun са отменили сватбата и са прекратили връзката си.

Според източника, певицата и рапърът са били приятели от години. Те казват, че „тъй като вече бяха изградили основата на приятелството, това беше органичен преход към нещо повече“. Двамата за първи път предизвикаха слухове, след като бяха видени да се прегръщат пред ресторант в Лос Анджелис, преди да се качат заедно в една и съща кола. Само дни по-късно те бяха в Париж на посещение парти, организирано от Леонардо ди Каприо.

Mod Sun реагира по-рано в Instagram.

„За 1 седмица целият ми живот се промени напълно... Просто знам, че има план за всичко. Ще държа главата си вдигната, но ще слушам сърцето си, дори когато е разбито 💔“.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини