Рекорден Бюджет за романтична комедия 07 март, 2023

Netflix дава бюджет от 130 до 150 млн. долара за романтична комедия. Понастоящем романтичната комедия е известна само като "Paris Paramount", а в нея ще влязат имена като Скарлет Йохансон и Пенелопе Крус. Според „Hollywood Reporter“ Нанси Майерс - която е в режисьорска пауза от 2015 г. насам, когато излезе "Стажантът" - ще застане начело на филма. Наред със Скарлет Йохансон и Пенелопе Крус, други звезди, които вероятни ще бъдат част от филма, са Оуен Уилсън и Майкъл Фасбендер.

Ролята, която Скарлет Йохансон ще изиграе, е на сценарист-режисьорка, която се влюбва в продуцент, разделя се с него, но по-късно трябва да намери начин да работи с него по високобюджетен филм. THR отбелязва, че тази история отразява собствения живот на Майерс, тъй като тя се омъжва за продуцента Чарлз Шиърър, с когото прави редица успешни филми, включително "Private Benjamin" от 1980 г., който донася на нея и Шиърър номинация за "Оскар" за сценарий.

Ако информацията за бюджет от 130 до 150 млн. долара се окаже точна, това ще превърне филма в най-скъпата романтична комедия, излизала някога в Холивуд. Независимо дали в главната роля ще е Скарлет Йохансон или Пенелопе Крус, нито една от тях няма да пострада от нищожно заплащане.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини