Снимат нов филм "Пришълеца" с млади таланти 05 март, 2023

Новият филм за "Пришълеца" изобилства от таланти. The Hollywood Reporter потвърди впечатляващия състав от млади актьори за предстоящия филм на режисьора на "Evil Dead" (2013) Феде Алварес. Подробностите за сюжета все още са фирмена тайна, но се очаква предполагаемото заглавие "Alien: Romulus" да бъде самостоятелно приключение във вселената на "Пришълеца".

Звездата от "On the Basis of Sex" Кейли Спини води актьорския състав в роля, за която се твърди, че е подобна на тази на Рипли на Сигорни Уивър в оригинала от 1979 г. Към нея ще се присъединят Дейвид Йонсон ("Industry"), Арчи Рено ("Shadow and Bone") и Спайк Фърн ("The Batman"). Филмът е пълнометражен дебют на актрисата Айлин Ву ("Дора и изгубеният град от злато") и на Изабела Мерсед от "Трансформърс: Последният рицар".

Пришълците обикновено проследяват учени, корпоративни работници и войници; младият актьорски състав осигурява демографски характер, различен от типичните за франчайза закърнели професионалисти. Групата младежи ще се сблъска с ксеноморфа в далечна колония, но освен това за сюжета на филма се знае малко. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини