Drake даде над 1 милион долара за пръстена на 2Pac 30 юли, 2023

Drake разкри, че е купил пръстена с форма на корона, който някога е принадлежал на рап легендата Tupac Shakur, и за който e платил над 1 милион долара по-рано тази седмица на търг. 

Канадският певец и рапър публикува в Instagram Story снимка, на която се вижда как държи пръстена в ръка. Известното бижу е проектирано от самия 2Pac, а Drake го е придобил във вторник за 1,016 милиона долара, с включени такси и комисионни, на търг, организиран от „Сотбис“.
 

Сумата е повече от три пъти над първоначалната оценка между 200 000 и 300 000 долара.

Известно е, че Drake харчи щедро, до степен да си купи "Боинг 767" за лична употреба или да даде 104 милиона долара, за да придобие дома, който някога е бил собственост на певеца Robbie Williams в Лос Анджелис.

Пръстенът е уникално бижу, украсено с корона, вдъхновена от „Принцът“, книга на италианския писател Николо Макиавели, който силно е повлиял Tupac - до степен да приеме сценичното име „Макавели“.

Украсен с рубини и диаманти, пръстенът идва от личната колекция на Yaasmyn Fula, кръстницата и близък съветник на Tupac, която го е предоставила на търга.

Tupac Shakur беше застрелян на 7 септември 1996 г. в Лас Вегас и малко по-късно почина в болницата. Той беше на 25 години. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини