Племенник ще изиграе Майкъл Джексън във филм 31 януари, 2023

Вече е ясно кой ще изиграе Майкъл Джексън в предстоящия биографичен филм. Режисьорът Антоан Фукуа обяви, че е намерил идеалната звезда. В публикация в Инстаграм уважаваният режисьор съобщи, че главната роля ще бъде изиграна от племенника на певеца - Джаафар Джексън.

Задкулисен кадър показва Джаафар Джексън, който заема много подобна на Майкъл поза в репетиционната зала, изпълнена с огледала, в комплект с емблематичното облекло на поп звездата - от шапката до обувките.

За тези, които се чудят къде е мястото на Джаафар Джексън в семейното дърво на Джексън, 26-годишният младеж е син на члена на „Jackson 5“ Джърмейн Джаксън, който е брат на Майкъл Джексън. Филмът, подкрепен от Lionsgate, си поставя за цел да разкаже историята на починалата музикална икона, хвърляйки светлина върху ранните му дни, издигането му до върха, най-забележителните му изпълнения и други важни събития, които го превръщат в нарицателно име. Разбира се, над кариерата на певеца е надвиснал и тъмен облак след дългогодишните обвинения в сексуални посегателства над деца, които бяха и все още са повдигнати срещу него.

Що се отнася до Антоан Фукуа, известният на критиката режисьор е изключително зает напоследък, като предлага на публиката по-мощни продукции от всякога. През 2022 г. той застана зад екшън трилъра „Bullet Train“ с Брад Пит като изпълнителен продуцент, както и ръководеше изпълнението на Уил Смит след спечелването на "Оскар" (и шамара) в „Еманципация“.

 

Към момента не е обявена премиерна дата за актьорския дебют на Джафар Джексън в "Майкъл".

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини