Шакира хванала изневярата на Пике с буркан сладко 20 януари, 2023

Изданието  Access Hollywood даде подробности как Шакира е хванала Пике в изневяра. Медията съобщи, че след завръщането си от турне тя намерила празен буркан от конфитюр с ягоди, въпреки че Жерар Пике и синовете им не го харесват. Шакира стигнала до извода, че в нейно отсъствие Пике е довел вкъщи любовница, която изяла сладкото.

Както медиите вече писаха, футболистът е бил във връзка със студентката Клара Чиа, докато все още е живял с Шакира. Феновете видяха потвърждение за това в новото ѝ видео, където според тях и според журналистите отново има препратки към раздялата ѝ с Жерар Пике. 

Негласната конфронтация между певицата и бившата ѝ започна, след като Шакира записа песен, в която осмива Жерар Пике и новата му приятелка. 45-годишната Шакира пее, че струва "две 22-годишни" и добавя, че нейният любовник е "сменил Ferrari за Renault Twingo и Rolex за Casio", правейки аналогия между луксозни и по-евтини марки. Самата Шакира е с 10 години по-възрастна от Пике: футболистът е на 35 години.

Пике отговори, отбелязвайки колко добри са часовниците Casio, които ще служат „цял живот“, а по-късно отиде на работа с Renault Twingo.

Шакира не остана в дълг: тя постави кукла вещица с човешки размер на балкона си (прозорците на Шакира гледат към къщата, в която живее майката на Жерар Пике, подкрепила новата му изгора).
Пике и Шакира се разделиха през лятото на 2022 г. след 11-годишна връзка заради изневяра на футболиста.

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини