Шакира се чувства силна и независима след раздялата с Пике 01 март, 2023

Шакира сподели в интервю пред мексиканския журналист Енрике Асеведоза, че след раздялата с Жерар Пике е станала по-силна и независима. Двамата се разделиха миналото лято, а причината беше изневярата на футболиста, който започна да се среща с 23-годишната Клара Чиа. Според певицата след раздялата с Пике тя е станала по-силна: престанала е да зависи от мъж, както е било през целия ѝ живот.

- Повярвах на тази история, че жената се нуждае от мъж, за да бъде пълноценна. Аз също мечтаех да имам семейство, в което децата ми да имат майка и баща, живеещи под един покрив", казва 45-годишната Шакира. Тя отбеляза, че докато преди е била "емоционално зависима от мъжете", сега е самодостатъчна. - Сега се чувствам пълноценна, защото завися само от себе си, каза тя.

 - Не можеш да постигнеш всичко, за което мечтаеш, но животът има начин да компенсира това. Имам две прекрасни деца, които ме изпълват с любов всеки ден.

Шакира каза по адрес на новата приятелка на бившия си любовник: "Мисля, че в ада има отделен котел за жените, които не подкрепят други жени".

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини