Джеймс Камерън пропуска премиерата на "Аватар" заради Ковид 13 декември, 2022

Джеймс Камерън беше принуден да пропусне премиерата на филма „Аватар: Природата на водата“ в Лос Анджелис, след като според съобщенията е дал положителна проба за COVID-19. Режисьорът съобщи новината и се извини на феновете по време на събитие в Природонаучния музей на окръг Лос Анджелис. Той трябваше да бъде и на събитие пред TCL Chinese Theatre, макар че не е ясно дали ще присъства на него.

Това се случва в момент, когато Камерън и актьорският състав на "Аватар" продължават глобалното си турне за популяризиране на дългоочакваното продължение на блокбъстъра, след като го започнаха на премиерата в Лондон миналата седмица.

Звездите Сам Уортингтън, Зоуи Салдана, Сигорни Уивър и Кейт Уинслет бяха заснети на синия килим на събитието в Лос Анджелис, но Камерън отсъстваше.

Говорейки чрез видеовръзка, Камерън каза на присъстващите в музея, че се е почувствал зле по време на полета от Токио и не е искал да "застрашава" другите, след като е дал положителна проба, съобщи THR.

По-късно говорител на Disney заяви в изявление за американските медии, че Камерън "се чувства добре" и ще изпълни на останалата част от планирания си график.

Още преди излизането си на екран „Аватар: Природата на водата“ вече спечели одобрението на критиката, като получи номинация за най-добър филм: "Златен глобус".

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини