Ед Шийран бил наранен, когато отпаднал за песен на Джеймс Бонд 23 октомври, 2022

Музикалната тема на филмите за Джеймс Бонд е важна част от всеки филм, задавайки тона за това, което публиката може да очаква да види. Така че когато Ед Шийран бил помолен да напише песен за емблематичния филмов франчайз, той бил повече от развълнуван да го направи. Въпреки това, след като оригиналният филмов режисьор напусна проекта и друг беше привлечен да изпълни ролята, те решиха да тръгнат в различна посока за темата, като наеха Били Ейлиш и нейния брат FINNEAS.

В скорошен епизод на That Peter Crouch Podcast, Шийрън разказа колко „наранен“ се е почувствал, когато е бил заменен.

Ед вече бил започнал да пише това, което смятал, че ще бъде тематичната песен за прощалното изпълнение на Даниел Крейг като емблематичния шпионин, когато проектът тръгнал в различна посока.

„Те смениха режисьорите и след това просто смениха сценариите и това беше“, спомня си той. „Бяхме направили всички срещи, започнах да го пиша.“

Вместо това филмът избра да си сътрудничи с Eilish и FINNEAS, чиято впечатляваща песен, "No Time To Die", спечели първата награда на Академията на дуото брат-сестра и направи Eilish най-младият изпълнител, написал песен за легендарния филмов франчайз.

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини