Адел из дебрите на лондонското "кокни" 02 ноември, 2022

Адел пусна запис точно как се произнася името й. На скорошно събитие с въпроси и отговори в Лос Анджелис, певицата дебютира с новия си музикален видеоклип "I Drink Wine" и разговаря с феновете си.

Едан британска фенка изпрати въпрос чрез видео и преди да отговори, Адел беше шокирана от перфектното произношение на името си.

— Откъде е тя, Анфийлд?  Засмя се тя, цитирайки квартал в Северен Лондон близо до родния й район Тотнъм. — Тя каза името ми перфектно.

Тя обясни, че домакинът на събитието, Бенито Скинър, известен още като Бени Драма, също е бил объркан от необичайнотопроизношение. Феновете обикновено я наричат ​​“а-а-дел". Певицата продължи, че предпочита леко проточване в края на името си, така че да се произнася „а-а-деел“. Произношението е по-скоро в съответствие с нейния севернолондонски акцент. На български всичко това звучи глуповато, защото тук не удължаваме и съкращаваме нищо. За нас тя си е просто а-д-е-л.

Живеещата в Лондон фенка, която се справи произношението, беше попитала за „пътуването на певицата към себелюбието, докато пише „30“.

„При „25“ (албум, издаден през 2015 г.) контролирах много живота си. Току-що бях родила сина си. Отидох в студиото и подобни неща. ..Чувствах се много сигурна и в сигурни ръце в личния си живот", каза тя. „При „30“ просто трябваше да приема, че нямах представа какво правя, нямах контрол над живота си и трябваше да яхна вълната.“

Тя добави, че се е чувствала като "лош човек", докато е работила върху последния си албум, който дойде след развода й със Саймън Конъки.

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини