Матю Пери похарчил 9 милиона долара, за да се откъсне от наркотиците 25 октомври, 2022

Матю Пери сподели, че е похарчил около 9 милиона долара през целия си живот, опитвайки се да се откъсне от пристрастеността си към алкохола и наркотиците. По време на скорошно интервю с New York Times за предстоящите си мемоари, звездата от „Приятели“ разкри, че е бил трезвен 18 месеца преди дългоочакваната среща на „Приятели“ през май 2021 г.

„Вероятно съм похарчил 9 милиона долара или нещо подобно, опитвайки се да изтрезнея“, каза Пери. Писателят Елизабет Игън също обясни: „Повечето пристрастени нямат ресурсите на Пери. Но те притежават това, което той нарече „дарът на анонимността“, докато най-мрачните му моменти са фотографирани, хроникирани и понякога осмивани.“

В друго интервю по-рано този месец актьорът разказа за преживяване на косъм от смъртта, което го довело до кома. Въпреки че е ходил на рехабилитация 15 пъти през годините, пристрастяването му се влошило толкова много, че той едва не умрял преди няколко години, когато беше само на 49, след като дебелото му черво се спукало поради прекомерна употреба на опиати, което го довелое до кома за две седмици. В крайна сметка той прекара пет месеца в болницата.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини