Дан Рейнолдс проговори за отложеното турне на Imagine Dragons 23 октомври, 2022

По-рано тази седмица Imagine Dragons съобщиха разочароващата новина, че отлагат частта от турнето в Латинска Америка поради няколко медицински проблема, които измъчваха Дан Рейнолдс.

„Някои от вас може би знаят, че Дан се бори с проблеми с гласните струни и възел още от последното турне и той е предупреден от лекаря си, че излизането на сцена в момента може да причини разкъсване и непоправимо увреждане на гласа му“, написа групата. „Неочаквано, сега той също се занимава с доста сериозно изкълчване на коляното, което ще изисква скоба и рехабилитация за известно време.“

Певецът от своя страна написа в  Instagram в личния си акаунт.

„Въпреки че съм ядосан от отмяната на турнето, поддържам настроението си, като се обграждам с добри приятели и семейството“, написа той. „Благодаря ви за милите думи на подкрепа. Обичам ви всички и оценявам всяка бележка. Не взех това решение с лека ръка и съжалявам, че ви разочаровах. Нямам търпение да ви видя всички скоро с пренасрочените дати. Ще бъда силен и здрав, за да мога да дам шоуто, което заслужавате."

Беше труден месец за Рейнолдс, който се раздели със съпругата си Ая Фолкман през септември. Но е хубаво да го видиш как приема всичко спокойно и остава позитивен.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини