Добре дошли в новата ера на Imagine Dragons! 04 април, 2024

Добре дошли в новата ера на Imagine Dragons с участието на Дан Рейнолдс, Даниел Уейн Сърмън, Бен МакКий и последния им сингъл „Eyes Closed“. Чисто новият химн, обърнат към бъдещето, направи премиера в щатите вчера, канейки феновете в един смел нов свят на устойчивост в справянето с многобройните пречки в живота.

Сингълът съчетава множество жанрове, за да създаде един лиричен шедьовър, подчертаващ увереността като ключ към справянето с демоните, които постоянно ни спъват. Рейнолдс беше много открит за борбата си с психичното здраве, откакто се издигна до звездата.

Музикалното видео започва с Рейнолдс, покрит с пясък, докато всичко около него се руши. Той незабавно се изправя, за да покаже, че докато трудностите променят живота, чувствата, които възникват от тези „отстъпки“, могат да се използват като градивни елементи към овластяване.

Само един ден преди пускането на новия сингъл групата сподели видеоклип на Рейнолдс, който казва „Мога да направя това със затворени очи“ сред големи купчини пясък, което феновете сега разпознават като официален музикален видеоклип.

Радио Витоша - Следвай музиката!

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини