Камила Мороне разкарала Лео, а не обратното 24 септември, 2022

Източник на The Sun каза, че моделът Камила Мороне се разделила с Леонардо ди Каприо, защото искала да направи кариера, а той настоявал за семейство. За раздялата между Ди Каприо и Мороне, които бяха заедно от четири години, стана известно в края на август. Феновете бяха сигурни, че Ди Каприо е инициатор на раздялата и се шегуваха, че причината за това е възрастта на Камила - актьорът не излиза с момичета над 25 години, а Камила отпразнува 25-ия си рожден ден това лято. Но запознат с двойката твърди, че самата манекенка изостави носителя на Оскар.

Самият ди Каприо, според източника на изданието, искал да създаде семейство, но Мороне, която от 16-годишна възраст мечтаела да стане актриса и да направи кариера в Холивуд, не била готова за това. Интересното е, че по-рано се твърдеше, че ди Каприо се страхува от сериозна връзка и затова се среща само с млади момичета. Камила останала обидена от знаменития актьор, защото той не й помогнал в кариерата си, използвайки собствените си връзки – и това я накарало да прекъсне връзката. Лео не е направил нищо за кариерата й, тя е по-разстроена от това, отколкото от всичко друго.

Филмовата звезда очевидно не скучае след раздялата: той бе заподозрян в интимна връзка с моделката Джиджи Хадид. Преди това двойката беше снимана заедно на парти, а след това бяха видени и на други събития. Джиджи и Лео се познават от много дълго време: баща й Мохамед Хадид каза, че дъщеря му е приятелка с носителя на Оскар от много години. Източник, близък до Леонардо ди Каприо, каза още пред Entertainment Tonight, че връзката му с модела Джиджи Хадид е станала по-сериозна.

„Джиджи и Лео са сериозни. Те прекарват много време заедно и се обичат. Чувстват се добре, и двамата са много щастливи”.

Джиджи не се вписва в теорията на феновете, според която Ди Каприо не излиза с момичета над 25 години: тя вече е на 27 години и има дете - двегодишна дъщеря Хай от бившия си приятел Зейн Малик. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини