Първи коментар на Shakira за раздялата с Piqué 22 септември, 2022

Shakira даде интервю за американското списание Elle, в което за първи път коментира раздялата с футболиста Gerard Piqué.

В интервюто Shakira призна, че като цяло преминава през труден момент в живота си - борбата за попечителство над синовете си, както и обвинения в укриване на данъци. 

Тя определи този период от живота си като "един от най-мрачните". Shakira каза още, че "да пишеш музика е като да отидеш на психиатър, само че е по-евтино" и сравни творчеството със сал, за който се вкопчва давещ се човек.

Shakira призна, че децата й трудно преживяват раздялата на родителите си, а самата тя е наранена от факта, че всичко се е случило в труден за нея период. 

„Опитвам се да скрия ситуацията от тях, доколкото е възможно. Тя е много тъжна за две деца, които се опитват да преживеят раздялата на родителите си. И понякога просто ми се струва, че всичко това е лош сън и в един момент ще се събудя. Но не, истинско е."

Говорейки за битката за попечителството, певицата каза още, че каквото и да става, Piqué за нея остава баща на нейните деца и се надява, че те ще успеят да „разберат кое е най-добро за бъдещето им, собствените им житейски мечти и какво е справедливо решение за всички участници".

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини