Дженифър Лопез и Бен Афлек се ожениха за втори път! 22 август, 2022

Едва месец след като Дженифър Лопез и Бен Афлек сключиха брак на интимна церемония в Лас Вегас, известната двойка отново тръгна към олтара, този пък заобиколена от приятели, семейство и колеги.

Сватбата се проведе в дома на Афлек в щата Джорджия, като този път присъстваха всичките им деца.

Сред звездните гости бяха Мат Деймън и режисьорът Кевин Смит.

Гостите се придържаха към изцяло бял дрескод.

Бен и Джен се срещнаха за първи път през 2002 г. на снимачната площадка на романтичната комедия „Gigli”. Двойката обяви годежа си през ноември 2002 г. , но през 2004 г. го прекратиха, като обвиниха медийното внимание за краха на връзката им.

Двамата се събраха миналата година, след като през април Джен се раздели с бившата бейзболна звезда Алекс Родригез. Лопез обяви годежа си с Афлек този април с видео, споделено в нейния бюлетин.

Въпреки, че първата сватба на двойката не беше бляскава, Лопез споделя, че е била най-хубавата сватба, която биха могли да си представят.

Певицата пише в своя бюлетин:
 

"Хората са били прави, когато са казали, че всичко от което се нуждаем, е любов. Ние сме толкова благодарни, че имаме това в изобилие, едно ново прекрасно семейство от пет невероятни деца и живот, който да очакваме с нетърпение...Любовта е страхотно нещо, може би най-доброто – и струва си да се чака за нея."

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини