Дженифър Лопез и Бен Афлек се ожениха тайно 18 юли, 2022

Jennifer Lopez и Ben Affleck най-после са съпруг и съпруга. 

По информация на американските медии звездите са сключили брак през почивните дни в Лас Вегас. 

Сайтът Page Six се е сдобил и с брачното свидетелство на двойката от окръг Кларк, щата Невада. В него е записано, че на 16-и юли Benjamin Géza Affleck и Jennifer Lynn Lopez са се оженили. 

"Jen и Ben се венчаха във Вегас. Двамата се забавляват много заедно и решиха, че това е също е забавна идея. Ben е абсолютно влюбен в Jen и се чувства обичан от нея. Двамата се чувстват много удобно заедно и имат история, и се познават отлично”, казва източник на etonline. По думите му те разчитат един на друг и се подкрепят много: “Бен се чувства млад около Джен и тя сякаш го кара да бъде своята най-добра версия. Тя също обича да бъде с него, независимо какво правят. Според нея той е страхотен партньор и баща. Двамата са много развълнувани да създават спомени заедно като семейство и като двойка”. 

Новината за сватбата идва три месеца, след като Lopez обяви, че Affleck отново е поискал ръката ѝ, и малко повече от година, след като двамата се събраха. Връзката им беше подновена през февруари 2021 г.

Affleck и Lopez се сгодиха за първи път през 2002 г., но се разделиха две години по-късно. Двамата запазиха приятелски отношения, а малко след раздялата на актрисата и певица с Alex Rodriguez, се събраха отново.

За Lopez това е четвърти брак. Тя беше омъжена за Ojani Noa от 1997 г. до 1998 г. През 2001 г. сключи брак с Cris Judd, който продължи до 2003 г., а между 2002 г. и 2004 г. беше съпруга на Marc Anthony, от когото има две деца - близнаците Max и Emme.

Affleck пък се жени за втори път. Той се раздели със съпругата си Jennifer Garner през 2018 г. след 13-годишен брак. Двамата имат три деца - Violet, Seraphina и Samuel.

 

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини