Джони Деп може пак да е Джак Спароу 28 юни, 2022

Възможно е нещата за Джони Деп да се обърнат към по-добро. Според "Express" той може би ще се присъедини отново към франчайза "Карибски пирати".

Актьорът се присъедини към продукцията по време на старта ѝ преди почти две десетилетия през 2003 г. в емблематичната роля на капитан Джак Спароу. Според публикацията, след като Деп е спечелил съдебната битка срещу бившата си съпруга, от "Дисни" са се появили, за да му предложат огромна сума, за да поеме отново ролята.

По време на разпита на един от адвокатите на Хърд, Бен Ротенборн, Деп е попитан дали нещо може да промени решението му да се превъплъти отново в ролята си в "Карибски пирати", на което актьорът отговаря с "не".

По време на делото Джони Деп срещу Амбър Хърд двама свидетели излязоха с твърдения, че предполагаемото насилие не е било причината Деп да бъде уволнен от продукцията. Изпълнителният директор на продукцията на "Дисни" Тина Нюман отговори с категорично "не" по време на показанията си, когато беше попитана дали статията е повлияла на отстраняването на Деп не само от "Пиратите", но и от всяка друга продукция на компанията.

Бившият агент на актьора, Трейси Джейкъбс, също е призована за разпит и заявява, че той е бил освободен от няколко проекта заради закъсненията си на снимачната площадка.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини