Ким Кардашиян скъсала роклята на Монро 16 юни, 2022

Частен музей, който притежава емблематичната рокля, носена от Мерилин Монро докато пее "ЧРД, г-н Президент", бе обвинен, че е позволил дрехата да бъде напълно повредена като я е предоставил на риалити звездата Ким Кардашиян. Американката се появи с роклята на Met Gala миналия месец.

Според снимки в социалните мрежи роклята е с разкъсани шевове, дупки в тъканта при кукичките за закопчаване, на места някои кристали липсват, а други се държат на конец. Зашеметяващата тясна рокля, която Монро носеше през 1962 г., далеч не е по формата на тялото на Кардашиян, която е с доста по-развита долна половина на торса.

Скот Фортнър, колекционер, който управлява уебсайт, посветен изцяло на Монро, пусна снимки преди и след обличането на кремавата рокля с кристали. В интернет има и клип, на който се вижда как цял екип се опитва да помогне на Кардашиян да влезе в роклята. На задните части ципът дори е оставен отворен, а пред фоторепортерите гафът е прикрит с бяло кожено палто, което Кардашиян дори не облича.

Роклята е изложена в музея на любопитството Ripley's Believe It or Not! в Лос Анджелис, който я е откупил за 4.8 млн. долара.

В началото на май музеят предложи на Кардашиян да облече роклята. За да може да се побере в нея, риалити звездата се е подложила на тежка диета. До момента тя не е коментирала обвиненията срещу нея.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини