Ким Кардашиян се извини на семейството си заради Кание 26 май, 2022

Кимм Кардашиян се извини на семейството си, заради начинът по който бившият ѝ съпруг Кание Уест се е държал с тях.

По време на седми епизод от риалитито The Kardashians, звезда обядваше със сестрите си Клои и Кендал, майка си Крис Дженър и приятелят ѝ Кори Гамбъл, както и с друга ѝ сестра Кортни Кардашиян и половинката ѝ Травис Баркър.

Докато си говорят на масата, Ким получава съобщение, от което разбира, че бившият ѝ съпруг ще издава ново рап парче.

"Много класно", казва Ким и добавя: "Вероятно значи, че ще говори глупости за мен."

Сестра ѝ Клои я съветва да игнорира съобщението: "Повечето мъже не говорят против майката на децата им публично. Не седим тук да хвърляме камъни по него. Приемаме всичко стоически."

41-годишната Kim твърди, че никога няма да падне на нивото на Кание.

"Никога няма да спра да бъда себе си. Мога да контролирам единствено как реагирам на нещо. Не мога да контролирам това как той ме третира или как той ви третираше", казва тя. "Поне веднъж в живота си, се чувствам силна. Няма да позволя на никой да се отнася зле с вас или с мен."

Ким разказа, че е поднесла извинения на цялото си семейство заради напрежението, което се е създало заради коментарите на Кание.

"Осъзнавам как връзката ми е повлияла на цялото ми семейство и как никога не съм имала възможността да кажа, че съжалявам", споделя Ким.

Тя поиска развод от Кание, който е баща на четирите им деца, в началото на 2021. През март разводът беше финализиран. В момента риалити звездата излиза с комика Пийт Дейвидсън, с който се запознаха през октомври на снимачната площадка на шоуто Saturday Night Live.


Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини