Най-известните вегетарианки в Холивуд 31 юли, 2020

Спори се дали отказът от животински продукти влияе на продължителността на живота и младежкия ни вид. Три от най-известните звезди на Холивуд са убедени и в двете.

Натали Портман

Заради етични принципи актрисата напълно изключи животинските продукти от диетата си. Неотдавна звездата сподели в интервю, че е станала вегетарианка на девет години, след като гледала много анимационни филми. От тогава животните за нея престанали да са храна, а същите същества, като хората.


Памела Андерсън

Андерсън спира да яде месо на 13-годишна възраст, когато видяла баща си да отсича главата на убит от него елен. Тя е добре известен защитник на животните - не носи кожени обувки и дрехи, не яде месо, млечни продукти и яйца.

Според нея след преминаване към вегетарианство се подобрява храносмилането, състоянието на кожата и косата и като цяло самочувствието и благосъстоянието на човека.

Търсят актьори за предисторията на "Игра на тронове"


Мишел Пфайфър

Промените, свързани с възрастта се появяват на лицето на актрисата много бавно. Тя казва, че всичко е свързано с нейната диета. „Сигурна съм, че изглеждам по-млада за възрастта си заради веганството си. Скоро след като преминах към веганството, видът и еластичността на кожата ми се подобриха значително “, твърди актрисата.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини