Хари Стайлс говори за първи път за Оливия Уайлд 19 май, 2022

Хари Стайлс каза само ласкави неща за приятелката си Оливия Уайлд в радио интервю по повод Harry's House. Певецът беше попитан за работа по предстоящия филм Don't Worry Darling, което предизвика един от първите публични коментари на Хари за Уайлд.

Имах късмета да режисиран от Оливия“, каза певецът. „Актьорството понякога е много трудно. Мисля, че трябва да вярваш много. Изисква се много доверие, ако искаш да му дадеш всичко и мисля, че да можеш да се довериш на режисьора си е подарък, така че това беше много полезно.

Двамата се срещнаха в края на 2020 г., когато Хари беше избран за една от главните роли в психологическия трилър. „Това означаваше наистина приятно изживяване от работата по този филм“, заключи той. Двойката за първи път предизвика слухове за срещи, когато Page Six публикува снимки на сватбата на агента на Стайлс през януари 2021 г. Снимките дойдоха два месеца след като Уайлд се раздели с Джейсън Судейкис.

Според Page Six Уайлд е била виждана на няколко от концертите на Хари и е присъствала на неговия хедлайнерски сет на Coachella през април. Наскоро Оливия говори за певеца в участие в CinemaCon, където тя представи първия трейлър на филма.

Don't Worry Darling със Стайлс и Флорънс Пю в главната роля, трябва да излезе по кината през септември 2022 г.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини