Хари Стайлс сподели траклиста на новия си албум 29 април, 2022

Хари Стайлс сподели траклиста за третия си албум, "Harry’s House", който предстои да излезе следващия месец.

Днес изпълнителят пусна снимка на задната обложка на албума, от която става ясно заглавията на тринайсетте песни. Сред тях е заглавния сингъл, "As It Was", както и песните "Late Night Talking" и "Boyfriends", които Хари изпълни на музикалния фестивал Коачела по-рано този месец.

Сред другите заглавия са "Music For a Sushi Restaurant", "Little Freak", "Matilda", "Cinema", "Keep Driving" и "Love Of My Life".

"Harry’s House" се очаква да излезе на 20-ти май. На 1-ви април излезе сингъла "As It Was" и успя да разбие рекорда за най-много стриймове в рамките на един ден, който преди това се държеше от "Drivers License" на Оливия Родриго.

Стайлс дебютира и на Коачела с два концерта. Съобщава се, че първият е събрал 100 хиляди души, а към Хари се присъедини и певицата Шаная Туейн. На следващия уикенд гост-звезда беше Lizzo, като двамата със Стайлс изпълниха "I Will Survive" на Глория Гейнър, както и кавър на хита на One Direction, "What Makes You Beautiful".

По-рано тази седмица, Хари беше анонсиран като хедлайнер за Radio 1’s Big Weekend 2022, както и за Capital’s Summertime Ball, който ще се проведе на стадион Уембли този юни.


Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини