Вижте кога излиза новията албум на BTS 05 май, 2022

Oфициално е! BTS се завръщат с нов албум, наречен Proof! BigHit Music представи кратък трейлър на логото на албума с надпис „We Are Bullet Proof“. Албумът ще излезе в петък, 10 юни 2022 г.

 

Новината за албума беше разкрита за първи път на концерта им в Лас Вегас през април. Докато изпълняваха последната си песен „Permission to Dance“ на стадион Allegiant, на екрана се появиха думите „WE ARE BULLETPROOF“ и „2022.06.10“. След това агенцията на BTS публикува видео в Twitter. „Подробности за новия албум ще бъдат предоставени в отделно съобщение на по-късна дата. Очакваме вашата любов и подкрепа за новия албум на BTS албум. Благодаря ви", пише техният лейбъл в изявление.

 

BTS не са издавали албум от Be през ноември 2020 г., но останаха на върха на класациите с хитове като „Butter“, „Permission to Dance“ и сътрудничество с Coldplay, „My Universe“. Очаква се също групата да си сътрудничи със Snoop Dogg. Миналия месец рапърът потвърди, че вече е завършил своята част от песента. „Трябва да говорите с тях, но моите части са включени“, каза той в интервю.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини