Дженифър Лопес обяви дата за документален филм 14 април, 2022

Дженифър Лопес разкри датата на излизане на предстоящия си документален филм в каналите си в социалните мрежи. „Това е само началото“, пише Лопес в туита си за филма на Netflix, който трябва да дебютира на 14 юни. Резюмето на Netflix гласи: „Глобалната суперзвезда Дженифър Лопес отразява своята многостранна кариера и натиска на живота в светлината на прожекторите."

Тя също празнува скорошния си годеж с актьора Бен Афлек. Малко след като снимките на Лопес предизвикаха слухове за годеж - тя беше забелязана да носи нещо, което изглеждаше като диамантен пръстен, и го завъртя, така че камъкът да бъде скрит в дланта й, когато забеляза фотоапарат - годежът на щастливата двойка беше официално потвърден. Тя също така добави емоджи с пръстен до името си в Twitter.

Лопес също така разкри, че предложението на Афлек я е сварило „напълно... неподготвена“. Случило се, докато тя била на „любимото си място на земята“ – банята. Новосгодената двойка за първи път започна да се среща в началото на 2000-те и прекъсна първия си годеж през 2004 г., откакто възобновиха романса си през 2021 г., „Дженифър“ отново се засилва и Лопес каза, че „това е красиво нещо“.

Вижте съобщението на Лопес тук:

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини