Дженифър Лопес с албум и документален филм 15 Февруари, 2024

Дженифър Лопес се готви да издаде новия си албум This Is Me...Now и смята, че може да е най-добрият й досега! По време на скорошно интервю актрисата и певица сподели някои подробности за предстоящия си албум и придружаващия го оригинален филм This Is Me...Now: A Love Story.

„Чувствам, че това е най-добрият албум, който някога съм правила“, каза Лопес пред Billboard. „Напълно честно – отне ми много време като музикант, за да стигна до там. Наистина съм щастлива и горда от всичко това.“

Лопес обяви This Is Me...Now през 2022 г., за да отпразнува 20-ата годишнина от албума си от 2002 г. This Is Me... Then. През 2002 г. Лопес се срещаше с Бен Афлек, преди да се разделят малко след като се сгодиха. 20 години по-късно, след като потвърдиха, че са заедно отново през 2021 г., двамата сключиха брак по време на импровизирана церемония в Лас Вегас през юли 2022 г.

Деветият студиен албум на певеца ще бъде "преглед на това пътуване". Тя добави, че е "искала да го сподели със света" под формата на албум и филм.

Тя продължи: „Стигнах до точката в живота си, когато разбрах, че всъщност истинската любов съществува и някои неща са завинаги.”

This Is Me...Now и филмът This Is Me...Now: A Love Story ще бъдат пуснати в петък, 16 февруари

Радио Витоша - Следвай музиката! 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини