Хари Стайлс ще пее в Гластънбъри тази година 30 януари, 2022

Хари Стайлс ще пее в Гластънбъри тази година. Твърди се, че бившият член на One Direction е начело на различни фестивални списъци тази година, като шефовете от световноизвестното събитие в Съмърсет смятат, че е подходящ моментът да приветстват хитмейкъра на „Watermelon Sugar“ на тяхната емблематична сцена Pyramid за първи път.

Източник каза пред Daily Star: „Името на Хари беше споменато няколко пъти като възможен изпълнител на Glasto 2020, но те смятаха, че все още е твърде рано. Оттогава изпълненията му на живо са още по-добри.“

27-годишният изпълнител вече е резервирал място на фестивала Coachella в Калифорния и е много търсен по целия свят.

Източникът добави: „Хари оглавява Coachella в САЩ тази година, което е също толкова голямо шоу. Това ви казва всичко, което трябва да знаете за неговия статут и сила тази година."

Досега организаторите потвърдиха Били Айлиш като един от тазгодишните хедлайнери, докато Даяна Рос ще заеме слота Legends.

Гластънбъри се провежда от 22 до 26 юни.

По-рано този месец Хари обяви поредица от пренасрочени дати за своята серия от концерти „Love On Tour“ в Обединеното кралство, Европа и Южна Америка тази година, включително първите му самостоятелни концерти на стадион.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини