Лана Дел Рей ще пусне нова песен 18 януари, 2022

Лана Дел Рей предстои да направи предварителен преглед на нова песен, наречена „Watercolor eyes“ в „Euphoria“ следващата седмица. Феновете на певицата спекулират, че Лана е записала песен за епизод от хитовата тийнейджърска драма на HBO. И сега, трейлър за сезон втори, трети епизод предостави фрагмент от въпросната песен. 36-годишната Лана тръгва по стъпките на Labrinth, като включва оригинален материал в шоуто, в което Зендая играе ролята на проблемната тийнейджърка Rue Bennett.

33-годишният Labrinth беше избран за главен композитор в първия сезон от шоурънъра. Междувременно Лана наскоро призна, че музиката е нещо, което тя може да прави „между поезията и любовта“.

Говорейки, когато беше удостоена с наградата „Изпълнител на десетилетието“ на наградите на Variety's Hitmakers през ноември, тя каза: „Имах голям късмет да следвам моята муза през последните 18 години. Понякога това ме отдалечава много от музиката и други възможности за работа, които изобщо нямат нищо общо с изкуството. Винаги обичам да казвам, че начинът, по който живея живота си, е моята поезия, любовта е моето наследство и мога да правя музика между тях.”

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини