Платена публикация: През седмицата или през уикенда да залагаме 22 ноември, 2021

Натовареният цикъл на футболни събития ни предоставя почти перманентни опции за залози. Когато говорим за малките часове на денонощието, Северна и Южна Америка ни заливат с богата палитра от опции за предвиждания. Когато става въпрос за ранните часове на утрото и преди обяд – Азия и Австралия са континентите, които предлагат на нашето внимание своите спортни срещи. А вече изхождайки от нашите географски ширини, най-футболният континент в света, Европа, поставя пред нас толкова много интригуващи клубни първенства и международни турнири, че като се започне от началото на август, та се приключва в края на май. Също така на всеки две години ставаме свидетели на Европейско или Световно първенство по футбол и по този начин почти през цялата година, във всеки един момент пред нас се предлага опция за залог. Все пак е хубаво да не залагаме постоянно, а да имаме последователност, която следваме и да се фокусираме на не повече от няколко места, в няколко турнира и да се специализираме в тях.

Залози през седмицата

Изхождайки от европейска футболна перспектива понеделниците основно стартират със слаба съсредоточеност върху мачовете. Често има по някои двубои и от топ-първенствата на Стария континент, но това са именно тези срещи, които не привличат особен интерес към себе си. Вторникът и срядата могат да бъдат изключително любими дни на запалянковците, тъй като именно това е времето на Шампионска лига. В голяма част от случаите в разгара на сезоните при отсъствие на двубои от най-комерсиалния футболен турнир има мачове от вътрешните първенства или пък от турнирите за купите на страните. Четвъртъците са дните на Лига Европа, а отскоро и на Лига на Конференциите. В случай на отсъствието на сблъсъци от някой от двата турнира, то четвъртъците биха могли да бъдат по-тежки и от понеделниците. В петък лека-полека вътрешните европейски първенства започват да ни зареждат, за да оставят тази плеяда от интригуващи сблъсъци за уикенда.

 

Залози през уикенда

Футболът все пак е за феновете. Той е, за да могат хората да отидат на стадионите и да подкрепят любимия си отбор, или просто да му се насладят пред телевизорите в почивните си дни. Точно поради тази причина, именно през уикендите имаме толкова много страхотни мачове на разположение.  

И кога всъщност да залагаме

Най-правилният, ясен и точен отговор е - когато си искаме! Хубаво е само да има някаква граница и мярка, тъй като чисто физически и психологически не можем да огреем на всички интересни футболни събития, които са почти 24/7 – 365. Конкретно по отношение на предвижданията, спокойно можем да се обърнем и към уеб-пространството, където има множество сайтове, предоставящи безплатни футболни прогнози за уикенда, а също така и за през останалата част от седмицата. Най-важното е да се забавляваме и да успяваме да намираме това ценно време, в което да ставаме свидетели на двубоите на любимите си отбори, както и да не пропускаме важни моменти с тях. Печалбите от залозите просто ще си дойдат с упоритостта и постоянството!

 

*Хазартът е забранен за лица под 18 годишна възраст. Хазартът води до пристрастяване и трябва да се залага разумно и отговорно. При проблем е необходимо да се потърси лекарска помощ.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини