Ричард Ашкрофт иска да пише за Риана 11 ноември, 2021

Ричард Ашкрофт иска да пише за Риана. Бившият фронтмен на Verve има желанието да пише поп песни и на върха на списъка с изпълнители, за които би искал да напише хит, е именно тя.

Говорейки пред Daily Star, 50-годишният рокер каза за големия си стремеж: „Голямото нещо, което искам да направя, е да пиша за други хора. Искам да знам кой пише за Риана и да се запозная с нея."

Звездата от 'Lucky Man' дори би искал да напише мелодия за мегазвездата Адел, но се съмнява, че това ще бъде възможно. Той продължи: „Адел би била страхотна, но там има голяма конкуренция. Харесвам големите хитове"

Ашкрофт настоя, че не иска да пише за големи имена само за пари. Той каза: „Харесвам певци, чийто изпълнения ще бъдат чути от милиарди хора. Това е за идеята, че можете да направите така, че мелодията ви да бъде чута от толкова много хора.“

Ричард е най-добър приятел с бившия фронтмен на Oasis Лиъм Галахър от години. И той би искал да влезе в студиото с 49-годишната легенда на бритпопа, за да запише нов материал, но призна, че е трудно да намерят съвпадение в графиците си.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини