Адел най-накрая пусна „Easy on Me“ 15 октомври, 2021

Адел се завръща с мощния си вокал, който феновете познават и обичат. След като изчака пет години от последната си песен, Адел най-накрая пусна „Easy on Me“, емоционална балада, която отразява как тя е израснала през годините.

Изпълнителката първоначално тийзна за „Easy on Me“ миналата седмица, като публикува кратък черно-бял клип в Twitter за нейното пътуване, докато страници излитат от седалките на кола.

Сцената се появява във видеоклипа на песента, който също вече е наличен. В музикалното видео певицата може да се види как се отдалечава от празна къща с колата си. По време на втория стих видеото преминава към цвят, докато Адел продължава да пее.

Баладата е първият сингъл от предстоящия й албум, който се очаква да бъде озаглавен 30, като продължава тенденцията да назовава записите си на ключови години в живота си.

Новото издание следва развода й със Саймън Конецки, с когото има 9-годишен син Анджело. Но тя уточни, че не пише албум за „развод“. Тя обясни на Vogue: „Той не е един от моите бивши. Той е бащата на детето ми.“

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини