Радио Витоша

webcam

Новини

Вижте кои зодии не прощават изневяра

Вижте кои зодии не прощават изневяра

Дата: 08.09.2020 Тези зодиакални знаци не биха простили изневярата. Те са много лоялни и за тях това е голямо предателство. Повече никога няма да ви уважават, ако разберат, че сте били с друг човек.
Image

Тези зодиакални знаци не биха простили изневярата. Те са много лоялни и за тях това е голямо предателство. Повече никога няма да ви уважават, ако разберат, че сте били с друг човек.

Дева
Лоялността е много важна за Девите. Особено - в романтичните връзки. Тези зодии не биха стояли с партньор, който не може да бъде истински, не им споделя и на когото не може да се разчита. Доверието и верността са основата на връзките за Девите. Ако веднъж предадете доверието им, няма да получите втори шанс и няма да има как да си ги върнете.

Тест доказва изневяра, открива и любовника

Скорпион
Дори не си помисляйте да изневерите на Скорпионите. Тези зодиакални знаци никога не забравят и не прощават. Ще ви изтрият от живота си веднага, ако ги предадете. Държат много на лоялността и честността и очакват това от половинката си. Искат сериозна и стабилна връзка. Доверяват се трудно и ако предадете доверието им, няма шанс да ви приемат обратно.

Водолей
Водолеите не са сред най-емоционалните зодии. Но започват да стават по-чувствителни, когато са в серозна връзка. Ако дълго време са заедно с един човек, той им става много близък. Но, ако той разбие сърцето им и им изневери, Водолеите никога няма да го допуснат отново в живота си. Те просто никога няма да забравят изневярата, затова няма и шанс да простят.

Коментари