Радио Витоша

webcam

Новини

Шайло Джоли-Пит показа танцови заложби

Шайло Джоли-Пит показа танцови заложби

Дата: 20.06.2022 Вижте видеото!
Image
Снимка: БГНЕС

Във видеоклип, публикуван в YouTube, Шайло Джоли-Пит подпалва дансинга на танцовия комплекс Milenium Dance Complex. Два салона, две атмосфери - това е най-малкото, което може да бъде казано по темата. Докато Брад Пит и бившата му съпруга Анджелина Джоли водят нова съдебна война, дъщеря им Шайло (16 г.) изживява пълноценно своята страст - танците.

В танцовия видеоклип на британския хореограф Хамилтън Евънс Шайло Джоли-Пит, заобиколена от двама свои съученици, танцува хип-хоп на "Vegas" - песен на Doja Cat, записана за саундтрака на филма "Елвис". Облечено с тениска на "Бийтълс" и чифт кецове, младото момиче се движи като професионалист. Едва на 16 години Шайло вече има вродено чувство за ритъм.

Това не е първият път, в който интернет потребителите виждат нейно артистично изпълнение. В профила си в TikТok тийнейджърката вече остави безмълвни интернет потребителите с танца си под звуците на песента "About Damn Time" на Lizzo или на "Shivers" на Ед Шийрън. Талант, с който родителите ѝ "много се гордеят". "Те нямат нищо против факта, че тя може да се занимава с това, но и не я притискат да го прави. Шайло обича да танцува, изключително талантлива е и през последните години е взела много уроци", казва източник пред US Weekly. Поне за едно нещо бившите съпрузи са на едно мнение.

Коментари