Радио Витоша

webcam

Новини

Сара Джесика Паркър говори за евентуална вражда с Ким Катрал

Сара Джесика Паркър говори за евентуална вражда с Ким Катрал

Дата: 03.06.2022
Image
Снимка: БГНЕС

Сара Джесика Паркър разказа за „вражда“ между нея и бившата ко-звезда от „Секс и градът“ Ким Катрал. По време на скорошно появяване в подкаст, звездата подробно разказа дългогодишните доклади, че тя и Катрал са се скарали, което доведе до това, че последната не се появи във възраждането на емблематичното шоу през 2021 г., според The ​​Hollywood Reporter.

В миналото Катрал публично е признавала, че тя и Паркър всъщност не са приятелки. Тя също така твърди, че Паркър е била жестока с нея на снимачната площадка и дори е отхвърлила съболезнованията си, когато братът на Катръл почина през 2018 г., съобщава изданието.

Докато се занимаваше с това как забележките, които Катрал направи за шоуто, доведоха до някои „много болезнени“ разговори, Паркър каза, че това не отразява преживяванията, които тя и колегите й Синтия Никсън и Кристин Дейвис са имали на снимачната площадка.

„Имаше само много публични разговори за това как се чувства тя“, каза тя и добави: „Прекарах много години, работейки наистина усилено, за да бъда винаги порядъчна с всички на снимачната площадка, да се грижа за хората , да бъда отговорна за хората, както моите работодатели, така и хората, за които чувствам, че съм отговорен като продуцент на шоуто. И просто няма никой друг, който да е говорил за мен по този начин."

Паркър също отрече идеята, че е имало публична "вражда", като каза, че коментарите идват само от едната страна.

„Никога през живота си не съм произнасяла груби думи за никого, с когото съм работила — никога“, каза тя. „Няма „битка“. Не е имало публичен спор или спорове, разговори или обвинения, направени от мен или някой от мое име. Един човек говори."

Коментари