Радио Витоша

webcam

Новини

Jonas Brothers ще имат нов албум

Jonas Brothers ще имат нов албум

Дата: 27.05.2022 Ник Джонас разкри новината
Image
Снимка: youtube screenshot

Новата музика на Jonas Brothers е на хоризонта! Ник Джонас разкри новината по време на скорошно участие в Шоуто на Кели Кларксън.

„Обикновено сме много загадъчни“, отговори той, след като Кларксън го помоли да каже нещо за нов албум. „Имам чувството, че това е наистина глупаво. Не знам защо правим това." Той продължи: „Със сигурност работим върху нова музика. Мога да ви кажа, че се радвам много на това, което правим. Това е основно еволюция на звука по начин, който смятам, че е наистина естествен за нас и се чувства като страхотна следваща стъпка." Певeцът също обяви сътрудничеството с други изпълнители: „Работим с някои хора, с които винаги сме искали да работим. Нямам търпение всички да чуят."

На друго място в интервюто Ник обсъжда признателността си към феновете и вълнението си от предстоящото участие в Лас Вегас. „Намираме се в сезон от нашия живот и кариера, в който наистина сме фокусирани върху намирането на начини да покажем на нашите невероятни фенове на сега 17, 18 години колко много оценяваме тяхната подкрепа“, каза той на Кларксън.

Коментари