Радио Витоша

webcam

Новини

„Фантастико“ отново с нов, модерен, богат на асортимент супермаркет

„Фантастико“ отново с нов, модерен, богат на асортимент супермаркет

Дата: 11.03.2019 Локацията на Черни връх 204, ще се прeвърне в мини търговски център
Image

На 07-ми март 2019 търговска верига „Фантастико“ откри нов, модерен и уголемен супермаркет в гр. София, бул. „Черни връх“ 204. Еднa от ключовите локации на компанията заработи с открояваща се нова, модерна визия, абсолютно конкурентна на най-новите супермаркети, открити от българската компания. Клиентите на търговската верига ще бъдат наистина приятно изненадани от оптимизацията на пространството, разнообразието в асортимента и условията на пазаруване в него.

Новият проект се разпростира върху внушителнa застроена площ от 4090 кв.м. Инвестицията е над 24 мил. лв. Обектът отново ще работи денонощно и ще се открият над 50 допълнителни работни места към работещия персонал в момента. Търговската зала на супермаркет „Фантастико“ е с лице към бул. „Черни връх“, като следва фирмената тенденцията за външна визуална връзка към търговската зала, представена и тук с внушителна стъклена фасада.

В духа на предшествениците си и този обект събира в себе си богат асортимент от стоки, пресни плодове и зеленчуци, различни видове прясно изцедени сокове от специално обособен Фреш бар, силно развит сектор за био и диетични продукти, уютен козметичен сектор – всичко необходимо за ежедневието на клиента. Сериозен акцент е поставен върху кулинарния щанд с топли витрини, зона за закуски и сандвичи. Отново пред очите на посетителите ще се случва цялата магия на производството на хляба – от замесването до изпичането му. В пространството след касите е предвидена Кафетерия, с уютна зона за консумация. По цялата й дължина, навън, е обособена и покрита тераса със седящи места, където клиентите на супермаркета могат да се насладят както на богатия асортимент на приготвените на място храни и напитки, така и на удивителна гледка към града.

За удобство на клиентите, към супермаркета е прeдвиден покрит паркинг с 91 паркоместа и още над 150 на открито в близост до основните пешеходни подходи.

На нивото на супермаркет „Фантастико“, клиентите могат да се възползват от допълнителни услуги - офиси за сключване на застраховки I&G brokers, за плащане на битови сметки – Easy pay, бутик за цветя Florence, Бюро за обмяна на валута Краун чейндж, Зоозинче - магазин за храни и аксесоари за домашни любимци, щанд на Национална лотария, шоурум на IQOS, банково кредитиране от Momento, банкомат и др.

С новия си обект ТВ „Фантастико“ продължава традицията да създава сгради с висока енергийна ефективност. Хладилните инсталации са от най-висок клас, работещи с безопасния, екологичен и натурален хладилен агент - въглероден диоксид. Осветлението в целия обект е светодиодно и програмируемо, с много ниска консумация на енергия и работи в адаптивни режими, в зависимост от потребностите за светимост през цялото денонощие. В ИТ инсталациите също са подбрани компоненти с висока енергийна ефективност.

Цялата сградата се състои от две основни обществени зони. Първата част, която е изцяло заета от супермаркет „Фантастико“ се открива началото на март, а втората, в която ще се помещават отделни търговски обекти като аптека “Субра”, химическо чистене “5asec”, оптика „Grand Optics“, магазин за битова техника „Зора“, магазин за спортни хранителни добавки „Health Store“ и др. ще се открие през лятото.

Така локацията на „Черни връх“ ще се превърне в изключително удобен и практичен мини търговски център. За удобство на клиентите, към двете части на сградата са реализирани независими входни пространства. Вътрешната връзка между търговските обекти и супермаркета е решена посредством пасаж и подвижни пешеходни пътеки, а за комфорт на посетителите са предвидени два подхода до покрития паркинг. В духа на съвременните тенденции са заложени и станции за зареждане на електро автомобили.

Коментари