Радио Витоша

webcam

Новини

Ед Шийрън планира още "символни албуми"

Ед Шийрън планира още "символни албуми"

Дата: 04.11.2021 Той също така има планове за продължение на 'No. 6 Collaborations Project“
Image
Снимка: Орфей Мюзик

Ед Шийрън планира още "символни албуми". 30-годишният певец - който оглавява класациите с "+", "x", "÷" и "=" през последното десетилетие - е готов да издаде акустичен "-" /minus/ албум през 2022 г.

Той каза пред подкаста „Armchair Expert“: „Ще направя 10 албума със символи, но следващите пет няма да са на математическа тема“.

Той също така има планове за продължение на 'No. 6 Collaborations Project“, който включваше дуети с хора като Еминем, Карди Би, Джъстин Бийбър и Стормзи.

И добави: „Между другото ще направя „No7“." Междувременно Ед също обмисля графика си за турнета и разкри, че предстоящото му участие на живо – което стартира в Дъблин през април 2022 г. – ще продължи пет години, преди той да изглежда по-селективен.

Адел разкри песните от новия си албум

Разкривайки, че съпругата му Чери Сийборн и дъщеря им Лира ще се присъединят към него, той каза: „Водя семейството със себе си. Дъщеря ми е една и когато тръгне на училище, ще искам да съм до нея и няма да искам да отида на петгодишно световно турне. Така че сега е моментът да го направя. Ще го направя, докато тя навърши пет или шест години и след това спра. Тогава може да правя турнета през училищните ваканции."

Коментари