Радио Витоша

webcam

Новини

Вижте в кого е била влюбена Кабейо в началото на кариерата си

Вижте в кого е била влюбена Кабейо в началото на кариерата си

Дата: 20.04.2022
Image
Снимка: БТА

Камила Кабейо беше гост в The Late Show с Джеймс Кордън, за да се присъедини към домакина за сесия на „Carpool Karaoke“.

По време на пътуването певицата разказа на водещия за всичко - от музиката си и пътуването си до Америка до знаменитостта, за която искала да се омъжи, когато била по-млада.

Когато Кордън попита какво е да дойдеш в САЩ, Кабейо каза, че „нямала представа какво се случва“, докато пресичала мексиканската граница с майка си, като носели само дрехите на гърба си. Само на 7 години Кабейо е мислела, че отива в Disneyworld.

Говорейки за времето си в X Factor, което доведе до нейното участие в Fifth Harmony, тя каза на Corden, че One Direction я вдъхновили да се яви на прослушване за шоуто; обаче тя разкри и истинската причина, поради която е избрала това състезание пред подобни предавания.

„Това е наистина неудобно и мога да кажа това само, защото е преди 10 години, но буквално си казах: „Аз съм на прослушване за X Factor, защото ще се омъжа за Хари Стайлс. Наистина вярвах в това по това време“, призна тя. Тя добави, че може би бракът не е точно това, което си е представяла, но тя е мислила, че те ще се "влюбят".

Докато двойката водеха забавни разговори, те също така се отпуснаха, за да пеят заедно с някои от хитовите песни на Кабейо.

Коментари