Радио Витоша

webcam

Новини

Вижте коя е най-красивата кралска личност

Вижте коя е най-красивата кралска личност

Дата: 17.07.2020 Златното сечение залага на симетрията, за да определи красотата, и по неговите измервания, „дължината на ухото трябва да е равна на дължината на носа, а широчината на окото трябва да е равна на разстоянието между очите“.
Image

Принцеса Даяна е избрана за най-красивата кралска личност на всички времена според формулата Golden Ratio на древна Гърция, съобщава „Контактмюзик“.

Покойната принцеса получи най-висок резултат в анализ на хирурга от „Харли Стрийт“ д-р Джулиан де Силва на Golden Ratio. Той определя физическото съвършенство чрез сравняване на характеристики с техника на картографиране на лицето.

Златното сечение залага на симетрията, за да определи красотата, и по неговите измервания, „дължината на ухото трябва да е равна на дължината на носа, а широчината на окото трябва да е равна на разстоянието между очите“.

Принцеса Даяна е победителка с по-малко от 1% разлика между нейния резултат и този на кралица Рания от Йордания.

ОЩЕ НОВИНИ ОТ РАДИО ВИТОША

Даяна постига висока оценка за формата на лицето си, широчината на носа, областта на клепачите, челото и веждите – като при всички е получила най-добрите резултати.

Най-ниските й резултати са за брадичката и устните.

Коментари