Радио Витоша

webcam

Новини

Tom Ford бил “дълбоко натъжен” от “Домът на Gucci”

Tom Ford бил “дълбоко натъжен” от “Домът на Gucci”

Дата: 28.11.2021 Бившият творчески директор на модния бранд разкри какво мисли за филма
Image
Снимка: facebook

Tom Ford прекарал няколко дни “дълбоко натъжен”, след като гледал новия филм “Домът на Gucci”. 

Бившият творчески директор на модния бранд призна, че му е било трудно да види хумора и преувеличението в продукцията на Ridley Scott, защото е бил толкова близо до скандала. Все пак той смята, че филмът ще бъде хит в кината. 

Ford написа есе в дигиталния седмичник, в което казва: "Оцелях след два часа и 37 минути гледане на това, което представлява филма “Домът на Gucci”. Бляскаво, амбициозно и красиво заснетата история за алчност и убийство е изумителна дори само заради броя звезди, които участват в нея. Филмът може да се сравнява със сериала “Династия”, с тази разлика, че има доста по-голям бюджет… След като гледах “Домът на Gucci” бях много тъжен в продължение на няколко дни, реакция, която според мен само тези от нас, които познаваха играчите и играта, могат да изпитат. Беше ми тежко да видя хумора и преувеличението в нещо, което беше толкова кърваво. В реалността не беше така. На моменти беше абсурдно, но в крайна сметка трагично. Но със силните изпълнения на Gaga и Driver, добрите превъплъщения от всички актьори, безупречните костюми, изумителните декори и красивата кинематография, подозирам, че филмът ще е хит. Ако сложиш името Gucci върху нещо, то обикновено се продаава”. 

Tom Ford е бил впечатлен от играта на Lady GaGa, Adam Driver, Salma Hayek и Jeremy Irons, но не и от изпълнението на Al Pacino и Jared Leto. 

За тях той пише: “Геният на Leto като актьор е буквално заровен под латексови протези. И двамата са получили зелена светлина да преиграват и не по добър начин. Но вероятно са се забавлявали. Срещал съм Paolo няколко пъти и той наистина беше ексцентричен и правеше някои странни неща, но цялостното му излъчване със сигурност не беше като на откачения и психически нестабилен образ, който изгражда Leto”. 

Reeve Carney играе ролята на Tom Ford във филма, но в коментара си Ford не дава мнение за неговото изпълнение. 

Коментари