Tom Ford бил “дълбоко натъжен” от “Домът на Gucci” 28 ноември, 2021

Tom Ford прекарал няколко дни “дълбоко натъжен”, след като гледал новия филм “Домът на Gucci”. 

Бившият творчески директор на модния бранд призна, че му е било трудно да види хумора и преувеличението в продукцията на Ridley Scott, защото е бил толкова близо до скандала. Все пак той смята, че филмът ще бъде хит в кината. 

Ford написа есе в дигиталния седмичник, в което казва: "Оцелях след два часа и 37 минути гледане на това, което представлява филма “Домът на Gucci”. Бляскаво, амбициозно и красиво заснетата история за алчност и убийство е изумителна дори само заради броя звезди, които участват в нея. Филмът може да се сравнява със сериала “Династия”, с тази разлика, че има доста по-голям бюджет… След като гледах “Домът на Gucci” бях много тъжен в продължение на няколко дни, реакция, която според мен само тези от нас, които познаваха играчите и играта, могат да изпитат. Беше ми тежко да видя хумора и преувеличението в нещо, което беше толкова кърваво. В реалността не беше така. На моменти беше абсурдно, но в крайна сметка трагично. Но със силните изпълнения на Gaga и Driver, добрите превъплъщения от всички актьори, безупречните костюми, изумителните декори и красивата кинематография, подозирам, че филмът ще е хит. Ако сложиш името Gucci върху нещо, то обикновено се продаава”. 

Tom Ford е бил впечатлен от играта на Lady GaGa, Adam Driver, Salma Hayek и Jeremy Irons, но не и от изпълнението на Al Pacino и Jared Leto. 

За тях той пише: “Геният на Leto като актьор е буквално заровен под латексови протези. И двамата са получили зелена светлина да преиграват и не по добър начин. Но вероятно са се забавлявали. Срещал съм Paolo няколко пъти и той наистина беше ексцентричен и правеше някои странни неща, но цялостното му излъчване със сигурност не беше като на откачения и психически нестабилен образ, който изгражда Leto”. 

Reeve Carney играе ролята на Tom Ford във филма, но в коментара си Ford не дава мнение за неговото изпълнение. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини