Радио Витоша

webcam

Новини

SEA DANCE ФЕСТИВАЛ В ЧЕРНА ГОРА

SEA DANCE ФЕСТИВАЛ В ЧЕРНА ГОРА

Дата: 06.08.2019 DAVID GUETTA, ROBIN SCHULZ, RICHIE HAWTIN, SVEN VATH са част от звездите тази година
Image

Шестото издание на всепризнатия Sea Dance ще се проведе от петък 30-ти август до неделя, 1-ви септември, на непокътнатия скъпоценен камък на Адриатическото крайбрежие, плаж Булджарица в Будва, Черна гора. 

 

С участието на повече от 100 международни и регионални звезди, съставът на Sea Dance включва имена от почти всеки ъгъл на музиката, David Guetta, продуцентът на хитове Robin Schulz, френският дует Ofenbach, търсеното британско трио Disciples, техно супер звездите Richie Hawtin, Sven Vath, Helena Hauff, Recondite, Jon Gaiser, Tijana T, Marko Nastić и още много други световно известни музиканти.

 

Хедлайнерите за тазгодишното събитие вероятно са от най-добрите начело с най-успешния музикален продуцент на 21-ви век и един от най-търсените музикални изпълнители в света, David Guetta, в центъра на вниманието.

 

 

TNG3PgAu.png

 

Разпрострян на над 5 сцени и на невероятно достъпни цени (билетите могат да бъдат разпродадени за 65 лв., а туристическите пакети започват от € 49), Sea Dance е фестивал уникален по рода си в своята област.

 

gDZqd0hJ.png

 

Тазгодишното издание на Sea Dance ще бъде отбелязан като изключително световно, защото, за пръв път в историята, известната EXITs Dance Arena ще напусне крепостта и ще стигне до един от най-красивите плажове на Адриатическо море. Заедно с легендарния сценичен фестивал EXIT ще дойде впечатляваща продукция - перфектно фолио за многобройните блестящи художници.

Френските клубни усещания от любимият дует Ofenbach, ще допринесат за истинска съботна, нощна треска.

 

qTBEv4te.png

 

Миналата година Sea Dance събра почти 50 000 посетители, които се насладиха на незабравими изпълнения на признати международни и местни музикални звезди. Зашеметяваща дестинация в продължение на повече от 2 километра, плажът Булярица в Будва е перлата на непокътнатата природа в Средиземно море. Фестивалът е в Топ 10 на Европейските фестивални награди - най-високото признание, което индустрията може да предложи.

 

 

Има още какво да очакваме, включително и от бащата на глобалното техно движение и трикратния носител на наградата за най-добър DJ в Света. Sven Väth, от немската електро-изкусителка и жителка на Golden Pudel , Helena Hauff, както и от продуцента със седалище в Берлин Recondite. Интригуващият производител използва природата като вдъхновение за своя органичен звук и е на върха на най-добрата класация за живи изпълнители в продължение на години.

 

gTaZ9SEa.png

 

Такива регионални звезди като великите Darko Rundek, Senidah и известният Балкански рап изпълнител Surreal, Fox, Kuku$, Hazze and Bekfleš също ще присъства, както и младият немски продуцент и DJ звезда, Lovra, чийто талант хвана окото на някои велики имена в световната електронна музика, започвайки от David Guetta, Armand van Helden, Basement Jaxx and Felix da Housecat, с когото е свирила по света.. На Sea Dance фестивала ще приветства и Wags, DJ звездата, известна със своите енергични и уникални изпълнения, в които атмосферата е изключително гореща. Той също е познат като един от най-добрите изпълнители в продължение на десетилетие. Очакват се и още много други интересни местни звезди като Mark Funk, Danny Cruz, Oysha, Mirko & Meex, Divolly & Markward, Wreckage, Leo Fragogiannis, Rosske, Mario Eddie, Mr Mips и Davor Billyc.

 

История, култура, храна, музика и забележителности от вида, който няма да видите никъде другаде, Sea Dance е само началото на вашето приключение в Черна гора.

 

Билети ще откриете в мрежата на www.bilet.bg

Коментари