Радио Витоша става на 29 16 януари, 2020

16.01.2020 г. Преди 29 години на честота 97.6 MHz в ефира на София започва излъчване програмата на „Гласът на Америка” (Voice of America) – „VOA Europe”, която година по-късно е комбинирана с излъчвания на българското радио "Витоша". От тогава, радиото се превръща в неизменна част от ежедневието на слушатели си, и същевременно се утвърждава като лидер на музикалния радиоефир в България. Неизменна част от радио Витоша е „Тройка на разсъмване” – най-слушаният сутрешен радио блок, който наскоро навърши 20 години в ефир. 

Всяка сутрин, Милена, Кирил и Тодор събуждат, усмихват и ободряват хиляди слушатели. 

Темпото на деня се поддържа от Боби, който успява да ни прави по-умни всеки ден с ежедневните въпроси в предаването “Office break”.

Ранният следобед е запазен за Стоян и “Vitosha on air” - предаването, което ни осведомява за любопитни факти и събития от страната  и света.

Късният следобед споделяме с най-новото попълнение в екипа на радио Витоша - усмихнатата Ева и “Vitosha drive”.

Разбира се, денят не би бил пълноценен, ако не е изпълнен с доза новини и осведоменост от Емил Йорданов или Росен Димитров.

Обединяващият елемент между целия екип - двигател на радио Витоша е неизменната любов към радиото, както и мотивацията на екипа да е автентичната и забавна част от ежедневието на слушателите си.

Следи ни във Фейсбук и Инстаграм, за да не изпускаш новини, изненади и игри от радио Витоша!



Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини