Радио Витоша

webcam

Новини

"Призив за обединение" събира 200 знаменитости

"Призив за обединение" събира 200 знаменитости

Дата: 28.04.2020 Организаторите на 24-часовото събитие се надяват участниците да успеят да помогнат на хората "да излязат от кризата по-добри"
Image
Снимка: БГНЕС

Опра Уинфри, Джулия Робъртс и бившият президент на САЩ Джордж У. Буш ще са сред двеста знаменитости, които ще участват в 24-часово събитие, което ще се предава на живо в социалните мрежи.

Акцията "The Call to Unite" ("Призив за обединение") започва в петък вечерта с изпълнения на живо и телефонни разговори за това как да преодолеем предизвикателствата от пандемията от новия коронавирус. Организаторите се надяват участниците да успеят да помогнат на хората "да излязат от кризата по-добри".

Очаква се в събитието на 1-и май да вземат участие над 200 звезди, световни и обществени лидери. Всеки от участниците ще отговаря на обаждания от гражданите, както намери за добре - чрез изпълнение на песен, чрез молитва, чрез идея или споделяне на лична история.

Зрителите също ще могат да направят дарения - доброволна помощ или финансова подкрепа, за усилията в борбата с коронавируса.

Събитието ще започне в 20:00 местно време в петък и ще може да се гледа чрез стрийм във Facebook, YouTube, Twitter, Twitch и LinkedIn, както и на уебсайта Unite.us.

Коментари